اطلاعیه

Collapse
هیچ اطلاعیه ای هنوز ایجاد نشده است .

منابع پیشنهادی آزمون کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
new posts

  • منابع پیشنهادی آزمون کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی

    معرفی رشته

    انسان کيست؟ بعضي‌ها دارا بودن عواطف و احساسات قوي انسان را وجه تمايز او با موجودات ديگر مي‌دانند. مسلماً همگي ما با تجربه‌هايي نظير خشم، حسادت، طمع، نفرت، پوچي، آرمان‌گرايي، محبت و عشق کم و بيش آشنا بوده‌ايم. ادبيات به نويسنده امکان مي‌دهد تا چنين تجربه‌هايي را با خوانندگانش سهيم شود. ادبيات نه تنها با انتقال دادن تجربه انساني بلکه با فراهم آوردن موقعيتي که به خواننده اجازه مي‌دهد تا خودش شخصاً و به صورت تخيلي در آن تجربه خاص شرکت نمايد، سروکار دارد. ادبيات وسيله‌اي است که به خواننده امکان مي‌دهد تا زندگي کامل‌تر، عميق‌تر، غني‌تر و آگاهانه‌تري داشته باشد. ادبيات ما را با تجربياتي آشنا مي‌کند که خودمان شخصاً نداشته‌ايم. به علاوه ادبيات مي‌تواند تجربياتي که خودمان از زندگي داشته‌ايم را عميق‌تر و ژرف‌تر گرداند. ادبيات شامل مطالعات فلسفي، روان شناختي، بين فرهنگي و تاريخي نيز مي‌شود. اصطلاح "ادبيات انگليسي" به ادبياتي که به زبان انگليسي نوشته شده اشاره مي‌کند. بنابراين نه تنها آثار نويسندگان انگليسي بلکه آثار نويسندگان آمريکايي، استرليايي، زلاندنويي، و کشورهايي که سابقاً مستعمره انگليس بوده‌اند نيز جزء ادبيات انگليسي به حساب مي‌آيد.

    ادبيات انگليسي در دانشگاه‌هاي ايران رشته‌اي است جذاب، چالش انگيز و لذت بخش. ادبيات انگليسي فرصت‌هاي جالبي براي مطالعه طيف وسيعي از آثار ادبي، نقد ادبي و گونه‌هاي ادبي به زبان انگليسي از سراسر جهان را براي دانشجويان ليسانس و تحصيلات تکميلي فراهم مي‌آورد. دانشجوياني که در اين رشته تحصيل مي‌کنند اين فرصت را دارند تا با جديدترين تحولات سال‌هاي اخير در زمينه نقد ادبي آشنا شده و به مهارت‌هاي نگارش انتقادي که نه فقط براي مطالعات ديگرشان که براي شغل‌هاي آينده‌شان نيز مفيد است، مجهز گردند.


    گرایش ها و ابعاد مختلف دوره در کارشناسی ارشد


    در گرايش زبان و ادبيات انگليسي در مقطع كارشناسي طي سه ترم، دروس پايه که شامل خواندن، نگارش و مکالمه است، آموزش داده مي‌شود تا دانشجو با مسائل اساسي زبان آشنا شده و آماده مطالعه‌ي دروس تخصصي خود شامل ادبيات انگليسي، ترجمه، زبان شناسي و روش تدريس، آزمون سازي و نقد ادبي شود. در مقطع كارشناسي ارشد نيز اين روال به گونه‌اي تخصصي‌تر ادامه پيدا مي‌كند.


    وضعيت ادامه تحصيل:


    تحصيل در رشته ادبيات انگليسي قابليت‌ها و توانايي ما را براي دبيري زبان و ادبيات انگليسي فراهم مي‌كند. تحصيلات دانشگاهي رشته زبان انگليسي اگر همراه با تلاش و پيگيري‌هاي مستمر دانشجو صورت پذيرد و دانشجو در طول تحصيل خود همت خود را به صورت کامل بر مطالعه آثار خارجي قرار دهد، امکان فعاليت در بخش‌هاي تخصصي‌تر مثل آموزش شعر، رمان و نمايش‌نامه انگليسي را براي دانشجوي اين رشته فراهم مي‌كند.

    همچنين تحصيل در اين رشته امکان نقد و بررسي متون مختلف مثل شعر، رمان، نمايش نامه و حتي فيلم چه از نقطه نظر اجتماعي، سياسي، روان شناختي و غيره را براي فارغ‌التحصيل اين رشته فراهم مي‌آورد. در حقيقت پديدآوردن ديدگاهي تحليلي براي دانشجوي ادبيات انگليسي از مهم‌ترين اهداف رشته ادبيات انگليسي مخصوصاً در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري است.

    به علاوه مطالعه و تحليل محتواي متون ادبي مختلف، توانايي درک مطلب به زبان انگليسي را در دانشجويان اين رشته به نحو قابل ملاحظه اي افزايش مي‌دهد. برخي از مهم‌ترين تخصص‌هايي که دانشجوي گرايش ادبيات انگليسي به دست مي‌آورد از اين قرار است:

    1- تاريخ ادبيات انگليس: دانشجوي رشته ادبيات انگليسي با دوره‌هاي مختلف ادبيات انگليسي که شامل دوره‌هاي ادبيات دوره قديم و ميانه، دوره رنسانس، دوره بازگشت پادشاهي، دوره رومانتيک، دوره ملکه ويکتوريا و دوره مدرن و پست مدرن يا قرن بيستم مي‌شود به خوبي آشنا مي‌كند.

    2- مکاتب ادبي: دانشجوي رشته ادبيات انگليسي با مکاتب و جنبش‌هاي فکري مختلف که ادبيات را تحت تاثير خود قرار داده‌اند به خوبي آشناست.

    3- اصول و روش نقد ادبي: همانطور که در بالا اشاره شد دانشجوي رشته ادبيات انگليسي اين توانايي را مي‌يابد که نه تنها متون ادبي مختلف بلکه فيلم‌هاي سينمايي را به خوبي نقد و تحليل نمايد.

    4- شعر، رمان و نمايش نامه: دانشجوي رشته ادبيات انگليسي با گونه‌هاي ادبي مختلف ادبيات انگليسي مثل شعر، نثر و نمايش نامه به خوبي آشنا مي‌شود.

    5- زبان فرانسه يا آلماني به عنوان زبان دوم: دانشجوي رشته ادبيات انگليسي علاوه بر زبان انگليسي با زبان فرانسه و يا آلماني نيز آشنا مي‌گردد.


    توانايي‌هاي لازم براي داوطلبان

    ادامه تحصيل در هر رشته اي مقتضي دارا بودن توانايي‌هاي ويژه‌اي در افراد است. رشته ادبيات انگليسي نيز از اين قاعده مستثنا نيست. رشته ادبيات انگليسي همان گونه که از نامش پيداست با متون ادبي انگليسي سروکار دارد و بر خلاف دوره کارشناسي که فقط در حدود يک چهارم واحدها به دروس ادبيات تعلق داشت، در دوره کارشناسي ارشد بيش از نود درصد واحدها به طور تخصصي به ادبيات انگليسي تعلق دارد.

    دانشجويي که قصد ادامه تحصيل در رشته ادبيات انگليسي را دارد مي‌بايست توانايي مطالعه‌ي بالايي داشته باشد و بتواند ساعت‌هاي زيادي را به مطالعه اختصاص دهد؛ چرا که ادبيات به مثابه دريايي است بي‌انتها پر از شعر، رمان و نمايش‌هاي متنوع. دارا بودن تخيلي پويا، توانايي ديگري است که دانشجوي علاقه‌مند به رشته ادبيات مي‌بايست بدان مجهز باشد؛ چرا که ادبيات نه تنها با انتقال دادن تجربه انساني بلکه با فراهم آوردن موقعيتي که به خواننده اجازه مي‌دهد تا خودش شخصاً و به صورت تخيلي در آن تجربه خاص شرکت نمايد سروکار دارد.

    ادبيات وسيله‌اي است که به خواننده امکان مي‌دهد تا از طريق تخيل زندگي کامل‌تر، عميق‌تر، غني‌تر و آگاهانه‌تري داشته باشد. ادبيات، اين کار را از دو طريق انجام مي‌دهد. با وسعت دادن به تجربه‌مان از زندگي (بدين معني که ادبيات ما را با تجربياتي آشنا مي‌کند که خودمان به شخصه نداشته‌ايم) و با عميق کردن تجربه‌هايي که خود در زندگي داشته‌ايم. بنابراين کسي که قصد دارد در رشته ادبيات انگليسي موفق باشد، مي‌بايست تخيل پويايي داشته باشد تا بتواند اين دو نقش ادبيات را درک نموده و تجربه ارائه شده توسط متن ادبي را به راحتي براي خود مجسم نمايد. همچنين دارا بودن روحيه‌اي پژوهشي ويژگي ديگري است که دانشجوي علاقه‌مند به ادامه تحصيل در رشته ادبيات انگليسي بايد بدان مجهز باشد. چرا که اين رشته به عنوان يکي از زير شاخه‌هاي علوم انساني رشته‌اي است ذهني و تفکري و نه عملي.

    بنابراين دانشجويان اين رشته مي‌بايست دائماً به تفکر، تحقيق و پژوهش بپردازند و دارا بودن چنين ويژگي از لازمه‌هاي تحصيل در اين رشته به خصوص در مقاطع بالاتر است. هر چند توانايي مطالعه‌اي بالا، تخيل پويا و دارا بودن روحيه‌ي پژوهشي ويژگي‌ها و توانايي‌هاي مهمي هستند که شخص علاقه‌مند به رشته ادبيات انگليسي بدان‌ها نياز دارد اما شايد مهم‌ترين مهارت و توانايي لازم براي ادامه تحصيل در اين رشته مهارت در زبان انگليسي عمومي است. نبايد فراموش کرد که اين رشته ادبيات "انگليسي" است. بنابراين دانشجوي علاقه‌مند به اين رشته بايد مهارت زيادي در گرامر، دامنه لغت و درک مطلب انگليسي عمومي داشته باشد تا در مطالعه و درک متون ادبي که نسبت به متون غير ادبي از نظر گرامر، دامنه لغت و درک مطلب توانايي بيشتري را از دانشجو مي‌طلبند، دچار مشکل نشود. به ديگر کلام، دانشجوي ادبيات نبايد دانشگاه را محلي براي آموزش ابتدايي زبان بداند بلکه بايد پيش از ورود به دانشگاه با زبان انگليسي آشنايي کامل داشته باشد.


    زمینه های اشتغال

    رشته‌ي زبان انگليسي رشته‌اي است بسيار با اهميت. بدين معني که در حال حاضر زبان انگليسي نه فقط به عنوان زبان بين‌المللي بلکه به عنوان زبان علمي دنيا شناخته مي‌شود. بنابراين زبان انگليسي در تمامي صنايع و دستگاه‌هاي دولتي و غير دولتي کشور مورد نياز است. البته بايد اين نکته را افزود که در ايران بيشتر در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي است که به گرايش ادبيات انگليسي به طور تخصصي نياز است. همچنين فارغ التحصيلان گرايش ادبيات انگليسي مي‌توانند در حوزه‌ي کاري خودشان يعني ادبيات دست به ترجمه متون ادبي بزنند.

    ارتباط ميان رشته ادبيات انگليسي و صنعت چند سالي است که رو به بهبود گذاشته. آنچه در خصوص وضعيت شغلي رشته‌ زبان‌ انگليسي قابل بيان است به اين قرار است:

    - امکان دبيري و استادي در اين رشته‌ در مراکز آموزش زبان و موسسات آموزش عالي.
    - کار مترجمي مخصوصاً ترجمه متون ادبي.
    -وزارت امور خارجه به عنوان اصلي‌ترين مرکز جذب دانشجويان فارغ‌التحصيل دانشکده‌هاي زبان سراسر کشور محسوب مي‌شود و تعامل بين دانشکده زبان‌هاي خارجي با وزارت خارجه گرچه در شکل ايده‌آل خود قرار ندارد ولي به نظر مي رسد در آينده نه چندان دور اين ارتباط به نحو مطلوبي شکل خواهد گرفت.

    بازار کار رشته‌ زبان و ادبيات انگليسي ارتباط مستقيمي با جهان خارج دارد و اين ارتباط مي‌تواند در اين بخش‌ها صورت پذيرد:

    در بخش فرهنگ، ارتباطات و رفت و آمدهايي که در اثر برگزاري سمينارها و جشنواره‌ها و نمايشگاه‌ها و مانند آن برگزار مي‌شود. هم‌چنين رونق بازار ترجمه آثار خارجي در اثر حمايت‌ بخش‌هاي دولتي و خصوصي مي‌تواند اشتغال مناسبي براي تحصيل کردگان رشته ادبيات انگليسي بوجود آورد.

    در بخش صنعت: رفت و آمد در بخش صنعت و بازرگاني و بطور عموم در حوزه اقتصاد بسيار گسترده است و حضور زبان‌دانان در کارخانه‌ها، ادارات و وزارتخانه‌ها براي ارتباط با بخش‌هاي خصوصي و دولتي کشورهاي خارجي فرصت مناسبي است براي جذب دانش‌آموختگان رشته‌ زبان و ادبيات انگليسي.

    استفاده از اينترنت و منابع خارجي در شرکت‌هاي خصوصي و ارتباط اين شرکت‌ها با دنياي خارج بسيار گسترده شده و دانستن زبان خارجي و تسلط بر يک زبان به نحوي که بتوان مخاطب را جذب نمود موقعيت خوبي را فراهم نموده است.

    کلاس‌هاي خصوصي براي دانش‌آموزاني که در اين درس ضعف دارند نيز بخشي از بازار کار اين رشته‌ها را فراهم آورده.

    در پايان آنچه مهم است ذکر اين نکته است که وسعت بازار کار براي دانش آموختگان رشته زبان و ادبيات انگليسي به سبب فراگيري گسترده‌تر زبان انگليسي نسبت به زبان‌هاي ديگر در جهان، بسيار گسترده است و جاي پيشرفت فراواني دارد و فرصت‌هاي شغلي مناسبي براي فارغ‌التحصيلان اين رشته در دسترس‌تر است.

    منبع:kosarut.ir
    گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان: ما را تمام لذت هستی به جستجوست ...
    اگر مطالب این سایت برایتان مفید بود، لطفا با مشارکت و به اشتراک گذاشتن تجربیات ارزشمند خود، آن را برای خود و دیگران پربارتر کنید!


    Webitsa.com
    Linkedin Profile

  • #2
    منابع پیشنهادی 1

    تاريخ ادبيات:

    • Abrams, M. H. et al. The Norton Anthology of English Literature. 7th ed. NewYork: W.W. Norton, 1999

    • Sokhanvar, Jalal and Hooshang Honarvar, ed. The Abridged Edition of The Norton Anthology of English Literature

    • Abrams, M. H. et al. The Norton Anthology of English Literature: The Major Authors. 5th ed. New York. W. W. Norton, 1986

    • Thornley, G. C. and Gwyneth Roberts. An Outline of English Literature. Longman, 1984

    • Abjadian, Amrollah. A Survey of English Literature. 2 vols. Tehran: SAMT, 2000

    • Sanders, Andrew. The Short Oxford History of English Literature. 2nd ed. Oxford: Oxford University Press, 1999

    • Drabble, Margaret. The Oxford Companion to English Literature

    • Ousby, Ian. Cambridge Paperback Guide to Literature in English

    • High, Peter. B. An Outline of American Literature

    • Lawrence , etal. The Mcgraw- Hill Guide of English Literature


    مكاتب ادبی:

    • Haghighi, Manoochehr. Literary Schools for University Students. Tehran: Avaye Nooor, 1993

    • Yeganeh, Farah. Literary Schools: A Reader. Tehran: Rahnama Press, 2002


    نقد ادبی:

    • Bressler, Charles. Literary Criticism: An Introduction to Theory and Practice. NJ: Prentice Hall Inc, 1994

    • Daiches, David. Critical Approaches to Literature

    • Dutton, Richard. An Introduction to Literary Criticism. Hong Kong: Longman York Press, 1984

    • Guerin, Wilfred et al. A Handbook of Critical Approaches to Literature. 2nd ed. NY: Harper and Row

    • Hall, Vernon. A Short History of Literary Criticism. London: The Merlin Press, 1964

    • Bertens, Hans. Literary Theory The Basics. New York: Routledge, 2001

    • Bressler, Charles. Literary Criticism: An Introduction to Theory and Practice. 4th ed. New Jersey: Pearson Prentice Hall, 2007

    • Guerin, Wilfred et al. A Handbook of Critical Approaches to Literature. 5th ed Oxford: Oxford University Press, 2005

    • Gholamhosseinzade, Gharib Reza. A Handbook of History of Literary Criticism (From Plato to T.S Eliot). Tehran: Rahnama, 2006


    شعر:


    • Abrams, M. H. et al. The Norton Anthology of English Literature. 7th ed. 2 Vols. New York: W. W. Norton, 1999

    • Perrine, Lawrence. Literature: Structure, Sound and Sense. Poetry. 2nd ed. New York: Harcourt Brace, 1974

    • Beach, Christopher. The Cambridge Introduction to Twentieth-Century American Poetry. New York: Cambridge University Press, 2003


    رمان:

    • رمان هاي جين آستن، اميلي برونته، شارلوت برونته، چارلز ديکنز، جورج اليوت، توماس هاردي، جوزف کنراد، دي اچ لارنس و ويرجينيا وولف

    • Hawthorn, Jeremy. Studying the Novel: An Introduction. New York: Edward Arnold, 1985


    نمايش نامه:

    • Perrine, Lawrence. Literature: Structure, Sound and Sense. Drama. 2nd ed. New York: Harcourt Brace, 1974

    • نمايش نامه هاي اصلي کريستوفر مارلو، ويليام شکسپير، اسکار وايلد، برنارد شاو، ساموئل بکت و هرولد پينتر

    • سخنور، جلال. ساخت نمايش. تهران: انتشارات رهنما، 1385


    آرايه ها و اصطلاحات ادبي:

    • Abrams, M.H.A Glossery of literary Terms. 8th ed. Boston: Thomson Wadsworth, 2005

    • Cuddon, J. A. A Dictionary of literary Terms. Middlesex: Penguin Books Ltd, 1979

    • Peck, John and Martin Coyle. Literary Terms and Criticism. 3rded. London: Palgrave macmillan, 2002

    • Sokhanvar, Jalal. The Practice of Literary Terminology



    زبان عمومی:

    گرامر:
    • گرامر ARCO

    • كتاب تافل ،Bruce Roger ،EFL.Thomson

    • l(Aronson) Grammar digest

    • دستور و نگارش براي دانشجويان دانشگاه‌ها. دكتر بهروز عزبدفتري- انتشارات سمت


    كتاب‌هاي درك مطلب و واژگان:

    • Essential words for TOFEL

    • واژه‌هاي مترادف و كاربرد آنها دكتر نوروزي خياباني انتشارات دانشگاه تهران

    • A Vocabulary Workbook for ESL

    • كتاب‌هاي تافل NTC. CBT(2004)‍ CBT. Combridge

    • 1100Words

    • l(Levine) vocabulary for college bound students

    • كتاب‌هاي درك مطلب (Reading Comprehension)

    • بخش Reading كتاب‌هاي TOEFL

    • بخش Reading كتاب‌هاي GRE


    منبع:kosarut.ir
    گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان: ما را تمام لذت هستی به جستجوست ...
    اگر مطالب این سایت برایتان مفید بود، لطفا با مشارکت و به اشتراک گذاشتن تجربیات ارزشمند خود، آن را برای خود و دیگران پربارتر کنید!


    Webitsa.com
    Linkedin Profile

    نظر


    • #3
      منابع پیشنهادی 2


      History of Literature


      • Lawrence, Seifter, Ratner. The McGraw-Hill Guide to English Literature. Vols. 1 &2. McGraw-Hill, 1985.

      • Roberts & Thornley. An Outline of English Literature. Longman, 1984.

      • Sokhanvar, Jalal. An Abridged Edition of the Norton Anthology of English Literature. Vahid Pub, Tehran, 1986.

      • Stephen, Martin. An Introductory Guide to English Literature. Longman York Press, 1984.

      • Norton Anthology of the American Literature


      Literary Terms


      • Cuddon, J.A. A Dictionary of Literary Terms. Penguine Books Ltd, Middlesex, England, 1984.

      • Sokhanvar, Jalal. The Practice of Literary Terminology. SMAT, Tehran, 1997.

      • Hebron, Malcolm. Mastering the Language of Literature. PALGRAVE MACMILLAN, N.Y., 2004.

      • Cuddon, J.A. Literary Terms & Literary Theory. Penguin Group. 1998.


      Literary Criticism

      • Burns & McNamara. Literature, a Close Study. MacMilian, 1983.

      • Dutton, Richard. An Introduction to Literary Criticism. Longman York Press, 1984.

      • Guerin. A Handbook of Critical Approaches to Literature, 5th Ed. Oxford University Press, 2005.

      • Hall, Vernon. A short History of Literary Criticism. The Merlin Press, London, 1963.

      • Hicks & Hutchings. Literary Criticism. Edward Arnold Pub, 1989.

      • Lodge, David; Wood, Nigel. Modern Criticism and Theory, 2nd Ed. Longman, 2000.

      • Marsh, Nicholas. How to Begin Studying English Literature, 2nd Ed.

      • Webster, Roger. Studying Literary Theory, An Introduction. Edward Arnold, London, 1990.

      • Bressler, Charles E. Literary criticism, An Introduction to Theory and Practice. Pearson Education, Inc. 2007.

      • Bertens, Hans. Literary Theory, The Basics. Routledge, 2001.

      • Miller, Lindy. Mastering Practical Criticism. PALGRAVE MACMILLAN, N.Y. 2001.


      Poetry

      • Drew, Elizabeth. Poetry, A Modern Guide to its Understanding & Enjoyment. Dell Publishing Co. 1959.

      • Hill & Martin. Modern Poetry. Prentice Hall, 1999.

      • Perrine, Laurence. Literature, Structure, Sound and Sense, Vols. 1, The Elements of Poetry. Harcourt Brace Jovanovich, Inc. 1974.

      • Payande, Hossein. Introduction to Literature (2). Payame Noor Univ. Press, 1380.

      • Rezai, Abbas Ali. Poetry in English. SAMT Pub. 1997.

      • Robinson, Philip. Practical Approaches to Literary Criticism, Poems. Longman, 1988.

      • Thorne, Sara. Mastering Poetry. PALGRAVE MACMILLAN, N.Y.2006.


      Drama

      • Clark, R. F. The Growth and Nature of Drama. Cambridge, 1965.

      • Cookson, Linda. Practical Approaches to Literary Criticism, Plays. Longman. 1988.

      • Perrine, Laurence. Literature, Structure, Sound and Sense, Vols. 1, The Elements of Drama. Harcourt Brace Jovanovich, Inc. 1974.


      Novel & Short Story

      • Gelshenen & Key. Discovering Fiction, Vols. 1&2. Cambridge University Press, 2001.

      • Hill, Robert; Martin, Alex. Modern Novels. Prentice Hall, 1996.

      • Perrine, Laurence. Literature, Structure, Sound and Sense, Vols. 1, The Elements of Short Story. Harcourt Brace Jovanovich, Inc. 1974.

      • Payande, Hossein. Introduction to Literature (1). Payame Noor Univ. Press, 1380.

      • Salami, Ismail. Study of Thirty Great Novels. Mehrandish Books, Tehran, 1999.

      • Willson, Robert. Practical Approaches to Literary Criticism, Novels. Longman, 1988.


      Literary Schools

      • Haghighi, Manoochehr. Literary Schools. Avaye Noor Pub, Tehran, 1993.

      • Related parts in Norton Anthology.


      Past Exams
      • خوب‌صفت، محمدرضا. مجموعه سوال‌های کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی. ج ۱ و ۲. نشر پردازش، ۱۳۷۶.

      • و مجموعه سئوال‌های کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی مربوط به سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵.


      Reading:

      • Poems, Plays, Novels, Short Stories, Critical Appreciation of Them, Together with Literary Theories, Both British and American, Both Classic and Modern.

      • ABRAMS , THE NORTON ANTHOLOGY OF ENGLISH LITERATURE

      • SOKHANVAR , JALAL , A COMPENDIOUS HISTORY OF ENGLISH LITERATURE

      • DUTTON , RICHARDS , AN INTRODUCTION OF LITERARY CRITICISM

      • ABRAMS , A GLOSSARY OF LITERARY CRITICISM

      • CUDDON , J A , A DICTIONARY OF LITERARY TERMS

      • GUEIN , A HANDBOOK OF CRITICAL APPROACHES TO LITERATURE

      • LAWRANCE , THE MACGRAW HILL GIDE TO ENGLISH LITERATURE

      • DRABBLE , M , THE OXFORD COMPANION TO ENGLISH TO ENGLISH LITERATURE

      • SOKHANVR , JALAL , THE PRACTICE OF LITERARY TERMINOLOGY

      • HALL , VERNON , A SHORT HISTORY OF LITERARY CRITICISM

      • OUSBY , IAN , CAMBRIDGE PAPAREBACK GUIDE TO LITERATURE IN ENGLISH

      • KERMODE , THE OXFORD ANTHOLOGY OF ENGLISH LITERATURE

      • PERRINE , LAWRANCE , LITERATURE SOUND AND SENSE

      • THORNLEY , C , AN OUTLINE OF ENGLISH LITERATURE

      • DAICHES , DAVID , CRITICAL APPROACHES TO LITERATURE


      Source: iranshahr.blogsky.com
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان: ما را تمام لذت هستی به جستجوست ...
      اگر مطالب این سایت برایتان مفید بود، لطفا با مشارکت و به اشتراک گذاشتن تجربیات ارزشمند خود، آن را برای خود و دیگران پربارتر کنید!


      Webitsa.com
      Linkedin Profile

      نظر


      • #4
        برخی منابع ارائه شده در کتابخانه مترجم آنلاین

        گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان: ما را تمام لذت هستی به جستجوست ...
        اگر مطالب این سایت برایتان مفید بود، لطفا با مشارکت و به اشتراک گذاشتن تجربیات ارزشمند خود، آن را برای خود و دیگران پربارتر کنید!


        Webitsa.com
        Linkedin Profile

        نظر


        • #5
          Hi
          :Sorry I have one question
          ???Why isn't it possible to download that last sources that YOU have put here

          نظر


          • #6
            سلام.

            لطفا به این لینک مراجعه کرده و نظر خود را اعلام کنید!

            با تشکر!
            گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان: ما را تمام لذت هستی به جستجوست ...
            اگر مطالب این سایت برایتان مفید بود، لطفا با مشارکت و به اشتراک گذاشتن تجربیات ارزشمند خود، آن را برای خود و دیگران پربارتر کنید!


            Webitsa.com
            Linkedin Profile

            نظر


            • #7
              Az babate passworde makhsoose downloade raygan mamnoonam
              Sorry alan motevajash shodam

              نظر

              صبر کنید ..
              X